CONTACTEER ONS
+32 (0) 15 344 015

Opgehaald binnen 30 minuten

Dit is onze garantie voor dringende goederen die moeten worden opgehaald binnen een straal van 20km rond onze vestiging in Grimbergen (noordrand Brussel). Deze perimeter omvat en is niet beperkt tot: Anderlecht, Asse, Brucargo, Brussel, Diegem, Dilbeek, Elewijt, Eppegem, Evere, Ganshoren, Grimbergen, Groot-Bijgaarden, Haren, Jette, Kobbegem, Laeken, Londerzeel, Machelen, Meise, Melsbroek, Mollem, Nossegem, Sterrebeek, Strombeek-Bever, Ternat, Vilvoorde, Wemmel, Woluwe, Zaventem, Zellik, Zemst …

Vanzelfsprekend gaan onze koeriers ook ver daarbuiten uw goederen ophalen. Hou er dan wel rekening mee dat het iets langer zal duren. Of weet u op voorhand op welk tijdstip uw goederen mogen worden opgehaald? Bijvoorbeeld morgenvroeg om 6u in Luxemburg? Dan zal onze chauffeur deze ook om 6u stipt laden en rechtsreeks naar u of naar de door u opgegeven bestemming brengen.
 

Dezelfde dag geleverd

In tegenstelling tot de distributiesector of de 24 uren diensten, leveren onze koeriers uw goederen rechtstreeks nadat ze zijn opgehaald. Er gaat geen tijd verloren aan overladen en sorteren. Uw zending ligt niet in een opslagruimte te wachten tot het in een route past. Bij ons blijven uw goederen ‘always on the run’ tot ze hun eindbestemming hebben bereikt. Het kan ook gebeuren dat er op het geplande uur van aankomst niemand meer aanwezig is op de plaats van bestemming. Onze koerier kan uw goederen dan de volgende morgen bij opening leveren. Is dit nu erg vroeg ’s ochtend of in Parijs, onze koerier zal er op het gevraagde uur met uw goederen staan.
 

Van enveloppe tot pallet

Wij garanderen een snelle levering van al uw goederen tot 500kg met een maximaal volume van 1m³. Vallen uw goederen buiten deze maxima dan kunnen wij de zending ook vaak snel uitvoeren en meestal ook met een levering dezelfde dag. 90% van onze spoedleveringen zijn dringende wisselstukken, delicaat technisch materiaal, medische apparatuur, belangrijke contracten, gevoelige informatiedragers, CD’s/DVD’s, documenten, stalen, prototypes, proefdrukken… Daarnaast wordt ons ook vaak gevraagd om in allerijl vergeten autosleutels, paspoorten of bagages te bezorgen, of snel op vrijdagavond nog in urgentie een trouwjurk weg te brengen. U merkt het, u hoeft niet verlegen te zijn over de aard van uw goederen. Alles kan zijn belang hebben en wij dragen er graag de grootste zorg voor.
 

Zowel binnenland als Europa

Het merendeel van onze dringende transportopdrachten betreffen goederen die vanuit midden-België tot binnen een straal van 500km moeten worden geleverd. Er wordt ons ook soms gevraagd om daarbuiten dringende zendingen te gaan laden of leveren en dat stelt voor ons geen enkel probleem. Let wel dat we voor de verzendkosten rekening houden met de gereden kilometers en steeds met Grimbergen als vertrek en aankomstplaats. Aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren voor een prijsberekening.
 

Snel, flexibel én betrouwbaar

SNEL: When time matters… moet u niet aarzelen. Onze koerier vertrekt onmiddellijk na afroep. Deze koerier rijdt op dat ogenblik enkel en alleen voor u. Zonder omwegen of vertragingen worden uw goederen afgehaald en rechtstreeks via de snelste weg op hun eindbestemming geleverd.

FLEXIBEL: We passen ons aan uw behoeften aan en zoeken actief mee naar oplossingen. 
Al onze koeriers hebben meerdere jaren ervaring en zijn vlot tweetalig. Dit maakt hen inzetbaar voor elk van uw transportopdrachten. Bij onvoorziene omstandigheden of wijzigingen verzorgen wij een vlotte communicatie tussen klant en chauffeur. En uiteindelijk wordt elke zending gestaafd aan de hand van een leveringsbewijs. Hiervoor kan u kiezen om uw eigen documenten te gebruiken of u kan ook gebruik maken van onze in drievoud verzendnota’s die wij volledig gratis ter uwe beschikking stellen.

BETROUWBAAR: Uw goederen worden geladen om pas op hun eindbestemming te worden gelost. Er komen geen bijkomstige handelingen zoals overladen, sorteren, wegen, markeren, groeperen, stockeren ... bij te pas. Naast een enorme tijdswinst betekent dit ook dat uw goederen weinig of geen risico lopen op diefstal, schade of verlies. Bovendien beschikken we enkel over recente en goed onderhouden voertuigen en hebben al onze chauffeurs jarenlange ervaring en leveren ze stipt en feilloos werk. Daarom vertrouwen onze klanten ons graag hun meest dringende, maar ook meest breekbare en kostbare zendingen toe.

Naast betrouwbaar omspringen met al uw zendingen, doen we dit ook met uw factuur. Wij hanteren duidelijke en transparante prijzen. Bij ons geen brandstof of andere toeslagen. U weet waarvoor u betaalt en komt niet voor onaangename verrassingen te staan.

Onze tarieven kunt u zeer eenvoudig en vrijblijvend via ons contactformulier aanvragen.