CONTACTEER ONS
+32 (0) 15 344 015

Same Day delivery

Wij zijn gespecialiseerd in same day delivery, een Engelse term waarbij verwacht wordt dat er aan een dringende zending onmiddellijk gevolg wordt gegeven. De telefoon is nog niet koud of een koerier is al onderweg om uw goederen te gaan ophalen. Aansluitend daarop worden de goederen zonder vertraging en door dezelfde koerier naar de voorziene eindbestemming gebracht. Dit alles in een mum van tijd en dezelfde dag nog geleverd*. Sneller kan eenvoudigweg niet. Om deze dienst van dringend transport te garanderen wordt er voor elke opdracht telkens 1 chauffeur en 1 voertuig exclusief ingezet.

Wij garanderen ten aller tijde een zuivere, transparante en eerlijke vorm van koeriersdiensten. Spoedleveringen 24/7 aanbieden lijkt zeer eenvoudig maar is zeker niet vanzelfsprekend. Het is enkel mogelijk indien er ten allen tijde, elke dag opnieuw, voldoende chauffeurs vertrekkensklaar staan om uw dringende transportopdrachten uit te voeren.
 

Outsourcing

U kan het ook zien als een outsourcing van chauffeurs met voertuig. U en uw bedrijf worden versterkt door een team van ervaren chauffeurs waar u ten gepaste tijden beroep op kunt doen. U betaalt enkel wanneer en waarvoor zij u van dienst zijn geweest en u hoeft zich verder geen zorgen te maken. Vakanties, ziekteverlof, onderhoud van het wagenpark, ongevallen… Dit zijn slechts een aantal zaken uit een lange lijst van wat wij u uit handen nemen.
 

Zeer gepersonaliseerd

Bovendien gaan wij zeer gepersonaliseerd te werk. Onze koeriers melden zich aan in naam van uw bedrijf op de exacte plaats, op de juiste afdeling en bij de door u opgegeven contactpersoon. Al onze chauffeurs zijn tweetalig Nederlands/Frans en kunnen nauwgezet specifieke procedures opvolgen om zo een stipte afhandeling te garanderen. Zijn er gaandeweg wijzigingen of komen we onvoorziene omstandigheden tegen? Geen enkel euvel is ons teveel, wij zorgen voor de communicatie tussen klanten en chauffeurs, anticiperen en denken proactief mee en dubbel checken om de kans op problemen en misverstanden te minimaliseren.
 

Onze klanten

Onze klanten komen uit de meest uiteenlopende sectoren en maken elk volgens hun eigen behoeften gebruik van onze koeriersdiensten. Zo brengen we dagelijks dringende wisselstukken voor medisch apparatuur naar techniekers die on the field de stukken in ontvangst nemen. Voor deze gerenommeerde bedrijven in de medische sector zijn betrouwbare spoedleveringen van cruciaal belang. Net daarom kozen zij ons koeriersbedrijf als vaste logistieke partner voor hun meest dringende zendingen. Anderzijds springen wij waar en wanneer nodig in bij klanten met een eigen distributiedienst. We vangen een tijdelijke overcapaciteit op of we zorgen voor een inhaalmanoeuvre bij hun vergeten of verkeerde leveringen. Voor anderen primeert het betrouwbare aspect en vertrouwen zij ons hun meest delicate zendingen toe. Als geen ander respecteren we de opschriften ‘Handle with Care’ en is de kans op schade of verlies van goederen zo goed als onbestaande.
Het waarom en het wanneer klanten van onze koeriersdiensten gebruik maken ligt bij iedereen anders. Eén ding staat vast, vroeg of laat heeft elk bedrijf baat bij de diensten van een betrouwbare koerier. Hou onze gegevens bij de hand, het komt u ooit wel eens goed van pas.

Omdat wij zelf in de noordrand van Brussel zijn gelegen bevinden onze klanten zich ook grotendeels in deze regio. Anderlecht, Asse, Brucargo, Brussel, Diegem, Dilbeek, Elewijt, Eppegem, Evere, Ganshoren, Grimbergen, Groot-Bijgaarden, Haren, Jette, Kobbegem, Laeken, Londerzeel, Machelen, Meise, Melsbroek, Mollem, Nossegem, Sterrebeek, Strombeek-Bever, Ternat, Vilvoorde, Wemmel, Woluwe, Zaventem, Zellik, Zemst,… maar ook daarbuiten weten bedrijven handig gebruik te maken van onze koerierdiensten.


* Indien het tijdstip en de af te leggen afstand het ons toelaat. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen wegens overmacht (oa files, weersomstandigheden, …).